İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu: 5'i aktif polis 9 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve Ankara’da FETÖ’ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendiğini duyurdu. Yerlikaya, operasyonda BYLOCK yazışma içeriklerinde adları geçen 9 şüpheli şahsın yakalandığını, bunlardan 5'inin aktif görev yapan polis olduğunu açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul ve Ankara’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya'nın sözleri şöyle:

"İstanbul ve Ankara’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli şahıs yakalandı."

"Halkımızın üzerine ateş açan hainlerin peşini bırakmayacağız"

"İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce FETÖ/PDY Silahlı Terör örgütüne yönelik eş zamanlı 2 ayrı operasyon düzenlendi. BYLOCK yazışma içeriklerinde adları geçen 9 şüpheli şahıs yakalandı.

İstanbul ve Ankara’da gerçekleşen operasyonlar kapsamında yakalanan FETÖ’cüler arasında ihraç edilmiş olan 1.sınıf emniyet müdürü H. K., bir avukat ve aktif görev yapan 5 polis bulunuyor.

Operasyonları düzenleyen polislerimizi tebrik ediyorum. FETÖ ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek."

İstanbul ve Ankara'da FETÖ operasyonu: 5'i aktif polis 9 şüpheli yakalandı ile ilgili etiketler Ankara İstanbul Operasyon FETÖ Ali Yerlikaya
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.