İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ile 8 kente sarı uyarı yaptı. Uyarıya göre cuma saat 11.00'da başlayacak sağanak, yer yer kuvvetli sağanağa dönecek. Uyarıda, vatandaşlardan başta sel ve su baskınları olmak üzere yıldırım çarpması ve ulaşımda aksamalara karşı tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve 8 il için sarı uyarı yaptı. Uyarıya göre cuma günü saat 11.00'dan itibaren İstanbul'un yanı sıra Marmara Bölgesi'nin büyük bölümü ve Batı Karadeniz'deki bazı illerde kuvvetli sağanak yağış beklendiği ifade edildi. Sağanak yağışın gc 24.00'a kadar devam edeceği de kaydedildi. 

İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor

İstanbul için yapılan uyarıda, "Sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. 

İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor - Resim : 2

Meteoroloji'den yapılan ikinci paylaşımda ise, 

"30.10.2020 Cuma günü ülkemizin kuzeybatı kesimlerinde görülecek sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden itibaren İstanbul, Marmara’nın doğusu (Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bilecik) ile zamanla Batı Karadeniz’in kıyı kesimlerinde (Düzce, Zonguldak, Bartın) kuvvetli (21-50 kg/m2); İstanbul’un Anadolu Yakasının kuzey kesimleri ile Kocaeli’nin Kandıra, Sakarya’nın Kaynarca ve Ferizli ilçelerinde yer yer çok kuvvetli (50-75 kg/m2) olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." uyarısı yapıldı. 

İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor - Resim : 3

Meteorolojinin paylaştığı haritalara göre yarın Türkiye genelinde hava durumu ise şöyle:

İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor - Resim : 4İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor - Resim : 5

İstanbul ve 8 ile çok kuvvetli geliyor ile ilgili etiketler Meteoroloji İstanbul Marmara Karadeniz sarı uyarı sağanak kuvvetli sağanak
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.