İstanbul Valisi duyurdu: Heybeliada'da yangın kontrol altına alındı

İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Yangın, İstanbul'un pek çok noktasından da görülüyor.İstanbul Valiliği yangınla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. İstanbul Valisi Yerlikaya saat 14.55 itibariyle yangının kontrol altına alındığını duyurdu.

Heybeliada'da ormanlık alanda çıkan yangın büyüyerek devam ederken, yangına ilk müdahale bölgedeki itfaiye ekipleri tarafından geldi.

Yangına müdahale için söndürme helikopteri de yönlendirildi.

SEFERLERDE AKSAMA OLMAYACAK

Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, yangından kimsenin etkilenmediğini ve feribot seferlerinde aksama olmayacağını açıkladı.

Gül, her türlü kuruluşun devrede olduğunu ifade etti. Erdem Gül, Hüseyin Rahmi Gürpınar Müzesi'nin ve yerleşim yerlerinin zarar görmediğini, hafta sonu olduğu için Heybeliada'da piknik yapanların bulunduğunu da sözlerine ekledi.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN AÇIKLAMA

Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İlk etapta sevk edilen ekipler: 1 Uçak, 3 Helikopter, 5 Arazöz... Karada kahramanlarımızla, havada çelik kanatlarımızla alevleri söndürmek için mücadele veriyoruz. Son ateş sönene kadar" denildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

stanbul Valiliği: Balıkesir ve Bursa'dan sevk edilen 2 helikopter ile İzmir, Muğla ve Antalya'dan sevk edilen 4 yangın söndürme uçağı ve 2 adet itfaiye aracı adaya hareket halindedir. Yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.

İşte olay yerinden ilk görüntüler...

İstanbul Valisi duyurdu: Heybeliada'da yangın kontrol altına alındı

İstanbul Valisi duyurdu: Heybeliada'da yangın kontrol altına alındı - Resim : 2

İstanbul Valisi duyurdu: Heybeliada'da yangın kontrol altına alındı - Resim : 3

 

İstanbul Valisi duyurdu: Heybeliada'da yangın kontrol altına alındı ile ilgili etiketler İstanbul Heybeliada
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.