İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan anlamlı paylaşım! 19 Mayıs'ı böyle kutladı

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından anlamlı bir paylaşım yaptı. Yerlikaya, Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindekileri Samsun'a götüren Bandırma Vapuru'nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun torunu Nejat Ulugöl’ü ziyaret ettiği görüntüleri paylaşırken ''Nejat amcamız 6 ay önce vefat etti. Ondan geriye anılar ve hoş sohbeti kaldı. Mekânı cennet olsun'' notunu düştü.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletinin kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmasının üzerinden 104 yıl geçti. Atatürk'ün Samsun'a çıktığı tarih bugün 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı olarak kutlanıyor. Bu çerçevede İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

ALİ YERLİKAYA'DAN ANLAMLI PAYLAŞIM!

Mustafa Kemal Atatürk ve beraberindekileri Samsun'a götüren Bandırma Vapuru'nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu'nun torunu Nejat Ulugöl’ü ziyaret ettiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Ali Yerlikaya, paylaşımına ''İki yıl önce #GaziMustafaKemalAtatürk’ü ve beraberindekileri #Samsun’a götüren #BandırmaVapuru’nun kaptanı İsmail Hakkı Durusu’nun torunu Nejat Ulugöl’ü ziyaret etmiştik. Nejat Amcamız 6 ay önce vefat etti. Ondan geriye anılar ve hoş sohbeti kaldı. Mekânı cennet olsun'' notunu düştü.

 

 

 

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan anlamlı paylaşım! 19 Mayıs'ı böyle kutladı ile ilgili etiketler Ali Yerlikaya 19 Mayıs Günü
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.