İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı: Bu ilçeler beyaza bürünecek!

İstanbul Valiliği, bugünden başlayıp salı gününe kadar devam edecek karla karışık yağmur ve kar yağışı uyarısında bulundu. Kar yağışı Arnavutköy, Ataşehir, Bağcılar, Başakşehir, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Pendik, Sancaktepe, Silivri, Sultangazi ve Ümraniye ilçelerinde etkili olacak. Bugün ve yarın ise Silivri, Çatalca ve Arnavutköy ilçelerinin yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu.

İstanbul Valiliği,  bugünden itibaren etkili olması beklenen karla karışık yağmur ve kar yağışı için vatandaşları dikkatli olması gerektiği yönünde uyarıda bulundu. 

OLUMSUZLUKLARA KADAR DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNMALI

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, kentte 16-21 Aralık tarihleri arasında beklenen hava durumu tahminleri konusunda bilgi verilerek, "Vatandaşlarımızın hava durumunun etkileyeceği durumlara karşı dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kar yağışı Arnavutköy, Ataşehir, Bağcılar, Başakşehir, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Pendik, Sancaktepe, Silivri, Sultangazi ve Ümraniye ilçelerinde etkili olacak.

Bugün ve yarın ise Silivri, Çatalca ve Arnavutköy ilçelerinin yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu.

İstanbul Valiliği'nden kar yağışı uyarısı: Bu ilçeler beyaza bürünecek! ile ilgili etiketler İstanbul Valiliği kar Yağış Yağmur İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Ankara'da sağanak sonrası facia... Sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altında sıkıştı!

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde yağış sonrası sel sularına kapılan 2 kardeş aracın altına girdi. Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan çocukların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.