İstanbul Valiliği uyardı: Marmara Bölgesi kavrulacak

Mevsim geçişlerinin başlaması ile birlikte İstanbul Valiliği, Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıklarının yükseleceğini belirterek vatandaşları uyardı.

İstanbul Valiliği, mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, önümüzdeki hafta başına kadar Marmara Bölgesi'nde etkisini sürdüreceği bilgisini verdi.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nün değerlendirmelerine göre, sıcaklıklar Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Kocaeli, Sakarya ve Yalova genelinde etkisini sürdürecek.

SICAKLAR ARTACAK

Günün en yüksek hava sıcaklıklarının, İstanbul’da 28-31, Edirne’de 32-35, Kırklareli’de 31-34, Tekirdağ’da 26-28, Sakarya’da 29-32, Kocaeli’de 29-30, Yalova’da 26-28 dereceler civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Valilik, "Mevsim normalleri üzerindeki sıcak havalar nedeniyle öğle saatlerinde, 11 ile 16 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre Türkiye'nin beş günlük hava raporu şöyle:

 

İstanbul Valiliği uyardı: Marmara Bölgesi kavrulacak ile ilgili etiketler Meteoroloji Sıcak Marmara İstanbul Hava sıcaklığı valilik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.