İstanbul trafiğinde son durum: Avrupa Yakası kilit, Anadolu Yakası bomboş

Yoğun kar yağışının etkili olduğu İstanbul’da trafiğin son durumu merak konusu oldu. Kentin Avrupa Yakası’nda trafik haritası kırmızıya bürünürken, Anadolu Yakası’nda ise yolların boş olduğu görüldü.

Kuzeyden gelen yoğun kar yağışı dalgasının ardından İstanbul trafiğinde de çileli saatler başladı. İstanbul trafik yoğunluğu özellikle Avrupa Yakası'nda arttı.

Kar yağışının ardından Avrupa Yakası'nın bütün ana arterleri ve tali yollarda trafik durma noktasına geldi. Haritada bütün yollar kırmızıya döndü. 

Anadolu Yakası'nda ise tam tersine bir durum yaşandı. Avrupa'dan Anadolu Yakasına geçiş güzergahı ve Anadolu Yakası'nın ana arterlerinde trafik açık gözüktü.

İstanbul trafiğinde son durum: Avrupa Yakası kilit, Anadolu Yakası bomboş

TRAKYA YÖNÜNDEN GELEN ARAÇLARA UYARI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise, "İkinci bir duyuruya kadar Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir" açıklamasında bulundu.

Öte yandan megakentte kar ve tipi etkili olmaya başladı. Öğleden sonra aniden bastıran kar ile Haramidere D-100 Karayolu'nda araçlar yolda kaldı.

 

İstanbul trafiğinde son durum: Avrupa Yakası kilit, Anadolu Yakası bomboş ile ilgili etiketler İstanbul Trafik Anadolu Yakası avrupa yakası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.