İstanbul-Samsun uçağına bomba ihbarı!

İstanbul'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Samsun seferine hazırlanan TK-7238 sefer sayılı AnadoluJet uçağına bomba ihbarı yapıldı. Polisler uçakta bomba araması yaptı. Kontrollerin ardından ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Samsun seferi 2 saatlik gecikmeyle yapıldı.

AnadoluJet'in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bu akşam saat 19.35'de Samsun'a gitmek üzere havalanacak olan TK-7238 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi uçağına akşam saatlerinde bomba ihbarı yapıldı. Bunun üzerine harekete geçen polis, uçakta ve bagajlarda arama yaptı.

Yapılan kontrollerin ardından ihbarın asılsız olduğu anlaşıldı. Samsun uçağı ise yeni plana göre 21.45'de hareket etti.


TÜRK HAVA YOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığım paylaşımda, "TK7238 sayılı Sabiha Gökçen Havalimanı -Samsun Çarşamba Havalimanı seferimiz için uçuş öncesinde bir bomba ihbarı yapılmıştır. Emniyet birimlerinin gerçekleştirdiği kontroller sonucu ihbarın asılsız olduğu anlaşılmıştır" ifadelerini kullandı.

İstanbul-Samsun uçağına bomba ihbarı! ile ilgili etiketler anadolujet İstanbul-samsun seferi bomba ihbarı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.