İstanbul merkezli beş ilde 'ihale' operasyonu: CHP'li eski belediye başkanı Handan Toprak dahil 21 kişi gözaltına alındı!

Aralarında CHP'li Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu çok sayıda zanlıya yönelik ihaleye fesat karıştırdıkları iddiasıyla İstanbul merkezli beş ilde operasyon gerçekleştirildi. Operasyon kapsamında eski Belediye Başkanı Handan Toprak’ın da bulunduğu 21 kişi gözaltına alındı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında; örgütlü olarak "İhaleye Fesat Karıştırma" ve "Resmi Belgede Sahtecilik" suçlarından aralarında Avcılar Belediyesi görevlilerinin de bulunduğu 27 şüpheliye yönelik operasyon yapılıyor.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli Ankara, Antalya, Tekirdağ ve Balıkesir'de yapılan eşzamanlı operasyonda çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

HANDAN TOPRAK GÖZALTINA ALINDI

Eşzamanlı operasyonda 21 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Gözaltına alınanlar arasında Avcılar eski Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin de da olduğu öğrenildi.

Hakkında gözaltı kararı verilen 6 kişinin ise tutuklu olduğu kaydedildi.

 

İstanbul merkezli beş ilde 'ihale' operasyonu: CHP'li eski belediye başkanı Handan Toprak dahil 21 kişi gözaltına alındı! ile ilgili etiketler Avcılar Belediye ihale Operasyon handan toprak
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.