İstanbul Maratonu kriter koşusu sebebi ile 26 Mayıs 2024 Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak...

İstanbul Maratonu kriter koşusu olan Cadde 10k-21k koşusu 26 Mayıs 2024 Pazar günü sabah 08:00'da başlayacak. Kadıköy Belediyesi'nin düzenlediği koşu etkinliği nedeniyle yarın İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kadıköy Belediyesi tarafından organize edilen cadde 10k-21k koşusu sebebiyle yarın sahil şeridi ve Bağdat Caddesi Kızıltoprak Işıklar-Maltepe İDO iskelesi ışıklar arası trafiğe kapalı olacak.

Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Cadde10K-21K koşusu nedeniyle 26 Mayıs Pazar 06.00-14.00 saatleri arasında sahil şeridi ve Bağdat Caddesi Kızıltoprak ışıklar-Maltepe İDO iskelesi ışıklar arası trafiğe kapalı olacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 

İstanbul Maratonu kriter koşusu sebebi ile 26 Mayıs 2024 Pazar günü bazı yollar trafiğe kapatılacak... ile ilgili etiketler İstanbul Trafik İstanbul Maratonu
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.