İstanbul Maltepe'de kan donduran olay! Atık toplama merkezi dolabında çocuk cesedi bulundu...

İstanbul'da korkunç bir olay yaşandı. Maltepe'de bulunan atık toplama merkezinde bulunan buzdolabından ağır koku yayılması sonucu acı gerçek gün yüzüne çıktı. İşte olayın detayları...

İstanbul'un Maltepe ilçesindeki bir atık toplama merkezindeki buzdolabında çocuk cesedi bulundu. Gencin yabancı ve 15 yaşlarında olduğu tespit edildi.

KÖTÜ KOKULAR YAYILDI

AA'nın haberine göre, Füsun Sokak'ta yer alan atık toplama merkezinden kötü kokular gelmesi üzerine çevredekiler polis ekiplerine durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, atık merkezinin buzdolabında ceset buldu.

Yabancı ve 15 yaşındaki bir erkek çocuğuna ait olduğu tespit edilen cesedin üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadı.

OTOPSİ İÇİN ADLİ TIP KURUMUNA KALDIRILDI

Ceset, olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin tamamlanmasının ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

İstanbul Maltepe'de kan donduran olay! Atık toplama merkezi dolabında çocuk cesedi bulundu... ile ilgili etiketler Ceset
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.