Kağıthane'de feci kaza! İETT şoförü İki otobüs arasında kaldı!

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde İETT şoförünün iki otobüs arasında sıkıştığı kaza ve kurtarma çalışmaları güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İstanbul'un Kağıthane ilçesinin Şirintepe mahallesinde şoför B. G, arızalanan 34 GA 4872 plakalı İETT otobüsünü tamir etmek için arka taraftaki motor bölümüne geçti. Bu sırada park halindeki 34 UZ 8405 plakalı İETT otobüsü kayarak B.G’yi sıkıştırdı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR YARDIMA KOŞTU

Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar, otobüsü iterek B.G’yi sıkıştığı yerden kurtardı. Yaralanan şoför, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İETT şoförünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kaza ve iki otobüs arasında sıkışan şoförün kurtarılması anları bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kağıthane'de feci kaza! İETT şoförü İki otobüs arasında kaldı! ile ilgili etiketler Kağıthane İstanbul İETT
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.