İstanbul Gençlik Festivali 2 Mayıs'ta başlıyor!

İstanbul Gençlik Festivali basın toplantısı Sepetçiler Kasrı’ nda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmasını Bilal Erdoğan gerçekleştirdi. Erdoğan,festivale 1 milyondan fazla genç katılımcının beklendiğini açıkladı ve tüm gençleri İGF 2018’ e davet etti.

Gençlerle Türkiye’nin en sevilen markaları, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumları, kültür-sanat etkinlikleri, robotik atölyeler, spor aktiviteleri, söyleşiler ve konser etkinliklerini bir araya getiren Türkiye’nin en büyük gençlik festivali İGF 2018, 2 Mayıs Çarşamba günü başlıyor.
 
Türkiye’ nin en büyük festivali İstanbul Gençlik Festivali basın toplantısında; İstanbul Gençlik Festivali Danışma Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İstanbul Gençlik Festivali Genel Kordinatörü Taha Ayhan, İBB Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Halkbank Yönetim Kurulu Başkanı Recep Sülayman, Özdil, Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Karslı, Türk Telekom Ceo’ su Paul Doany, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak İGF 2018 hakkında sırasıyla görüşlerini bildirdiler. İstanbul Gençlik Festivali’ nin içeriği hakkında basın mensuplarını bilgilendirdiler.
 
 
İstihdam ve deneyimleme konusunun üzerinde duran konuşmacılar, İstanbul Gençlik Festivali’ nin kültür-sanat, spor, eğlence ve teknoloji ile ilgili içeriklerin gençlere deneyim kazandırmak üzere kurgulandığını açıkladılar
 
Basın toplantısı açılış konuşmasını yapan Bilal Erdoğan;
İstanbul Gençlik Festivali’ nin şimdiye kadar yapılmış en kapsamlı gençlik festivali olduğunu vurgularken, güçlü markaların ve sponsor katkılarının zengin içeriklerle geliştirildiğini söyledi. Organizasyonda ve içeriklerde gençlerin katkısının çok büyük oldugunu söyleyen Bilal Erdoğan, festivale 1 milyondan fazla genç katılımcının beklendiğini açıkladı ve tüm gençleri İGF 2018’ e davet etti.
Konser, eğlence, kültür-sanat, bilim-teknoloji, söyleşi, spor, sosyal sorumluluk ve daha birçok alanda onlarca etkinliğin gerçekleştirileceği İstanbul Gençlik Festivali’nde gençler, yepyeni deneyimlerle vizyon kazanacakları, anılar biriktirecekleri, kendilerini ifade edecekleri ve tüm bunları gerçekleştirirken bolca eğlenecekleri dolu dolu 5 gün geçirecekler.
 
İstanbul Gençlik Festivali, 2-6 Mayıs tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
İstanbul Gençlik Festivali 2 Mayıs'ta başlıyor! ile ilgili etiketler Bilal Erdoğan istanbul gençlik festivali konuşma
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.