İstanbul gece hayatının marka mekanı Cahide geri dönüyor! Peki nerede, ne zaman?

Türkiye'de "eğlence sektörü" denilince akla gelen ilk isim olan İzzet Çapa, İstanbul eğlence hayatına sansasyonel bir mekanla geri dönüyor... Çapa, uzun yıllar İstanbul'da eğlence hayatına yön veren Harbiye'deki Kervansaray gece kulübüne hayat öpücüğü verdi! Mekan kısa süre sonra çok farklı bir formatla küllerinden doğacak ve kapatılan Cahide, Kervansaray'da "Cahide Müzikhol- Dinner Theater' ismiyle açılacak

1994 yılında Açıkhava Tiyatrosu’nun arka kısmında “Şehzade” adıyla hizmet vermeye başladıktan sonra, 2004’ten bu yana “Cahide” adıyla faaliyet gösteren ünlü mekan 2016 yılında mahkeme kararı ile yıkılmıştı.

Birçok ünlü sanatçının sahne aldığı mekanın yıkımı ile eğlence sektörü derin bir yara aldı.

İstanbul'a birçok eğlence mekanı kazandıran İzzet Çapa bu üzücü gelişmenin ardından ses getirecek yeni bir proje geliştirdi.

İstanbul gece hayatına uzun yıllar hizmet veren Kervansaray ve kapatılan Cahide birlikte büyük bir sinerji oluşturacak!

İzzet Çapa sosyal medyada Cahide'nin, Harbiye'deki Kervansaray'da "Cahide Müzikhol- Dinner Theater' ismiyle açılacağı müjdesini verdi.

Detaylarla ilgili çok fazla bilgi vermeyen Çapa, "Fragman bitti, asıl film başlıyor 30 Eylül'ü bekleyin" dedi...

İşte İzzet Çapan'nın o paylaşımı;

Fragman bitti, asıl film 30 Eylül'de başlıyor! İstanbul gece hayatının efsane mekanı Kervansaray, Cahide'nin büyülü ruhuyla bir araya geldi. Sylvie Vartan'dan Enrico Macias'a sahnesinde dünya starlarını ağırlayan Kervansaray; Müslüm Baba'dan İbrahim Tatlıses'e, Bülent Ersoy'dan Hülya Avşar'a Türkiye'nin en büyük yıldızlarını ağırlayan Cahide'yle kucaklaşıyor. Cahide Müzikhol- Dinner Theater'da öylesine muazzam sürprizlerle karşılacaksınız ki... ⭐️⭐️⭐️ Sanatın eğlenceyle, sohbetin gülmeceyle buluşacağı ve bitmesini hiç istemeyeceğiniz saatlerin başlamasına çok az kaldı. PEK YAKINDA! ⭐️⭐️⭐️ NOT: Bütün detaylarını yazamıyorum çünkü Cahide'nin yeni Düş Mühendisi ve Fikir Fabrikası, hepinizin yakından tanıdığı üstad canıma okur:)

İŞTE YENİ MEKAN CAHİDE'NİN ADRESİ

Cumhuriyet Cad. No:52/A Harbiye-İstanbul/Türkiye(Hilton Otel ve Lütfi Kırdar Kongre Merkezi Arasında)

İstanbul gece hayatının marka mekanı Cahide geri dönüyor! Peki nerede, ne zaman? ile ilgili etiketler İzzet Çapa cahide kervansaray eğlence hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.