İstanbul Finans Merkezi yarın açılıyor

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı. Yarın açılacak olan İstanbul Finans Merkezinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum incilemelerde bulundu. Bakan Kurum 65 milyar lira yatırım değerindeki projenin Türkiye’yi, New York ve Londra’daki finans merkezleriyle rekabet edebilir hale getireceğini söyledi. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yarın açılacak olan İstanbul Finans Merkezi'nde Bakan Kurum incelemelerde bulundu. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'ni hem ülkeye hem de dünyaya kazandıracaklarını belirten Kurum, Türkiye'yi en önde gelen ülkelerden biri haline getirecek adımı attıklarını söyledi.

İstanbul Finans Merkezi yarın açılıyor

NEW YORK VE LONDRA FİNANS MERKEZİYLE REKABET EDEBİLİR

Kurum, 310 bin metrekarelik alanda yaklaşık 10 yıl içinde inşa ettikleri finans merkezinin artık Türkiye'yi, Amerika'da New York'taki, İngiltere'de Londra'daki finans merkeziyle rekabet edebilir hale getireceğini ve bu nedenle çok önemli bir proje olduğunu açıkladı. İstanbul Finans Merkezi'nin toplamda 3 milyon 387 bin metrekare inşaat alanı bulunduğunu dile getiren Kurum, "Güncel rakamlar itibarıyla 65 milyar lirayı bulmuştur ve bu çerçevede, finans merkezi içerisinde akıllı bina ve sıfır atık uygulamalarının tam anlamıyla hizmet verdiği bir projedir" dedi. Bakan Kurum, bayramın birinci gününde İstanbul için büyük bir müjde açıklayacaklarını sözlerine ekledi.

İstanbul Finans Merkezi yarın açılıyor ile ilgili etiketler ekonomi Murat Kurum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.