İstanbul Eyüpsultan'da minibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var

İstanbul Eyüpsultan'da yağışlı havanın da etkisiyle bir minibüs sabah saatlerinde kaza yaptı. Yol kenarına devrilen minübüste, 2'si ağır 10 kişinin yarandığı belirtildi. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

İstanbul Eyüpsultan'da yağışlı havanın da etkisiyle bir minibüs sabah saatlerinde kaza yaptı.

İstanbul Eyüpsultan'da minibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var

Kaza, Hasdal Kemerburgaz Yolu İstanbul Havalimanı istikametinde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Şoför Bayram Sarıkaya, 9 turist yolcu ile Kemerburgaz yolunda ilerlerken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yol kenarına devrilen minibüsteki yolcular ve sürücü yaralandı.

İstanbul Eyüpsultan'da minibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var - Resim : 2

Olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile çevre hastanelere sevk edildi. Kazada yaralananlardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi.

Kaza nedeniyle havalimanı istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu. Kazanın nedeniyle ilgili polisin incelemesi sürüyor.

İstanbul Eyüpsultan'da minibüs devrildi! Çok sayıda yaralı var ile ilgili etiketler İstanbul Eyüpsultan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.