İstanbul Esenyurt'ta pompalı dehşet

İstanbul Esenyurt'ta güvenlik kameralarına filmlerdeki silahlı kovalamaca sahnelerini aratmayan görüntüler yansıdı. Aralarında alacak verecek meselesi olan kişinin peşine pompalı tüfeklerle düşen iki kişi bölgede yaşayanları dehşete düşürdü. Biri kar maskeli iki kişi bir fotoğrafçıda kıstırdıkları kişiyi yaraladıktan sonra kaçtı. Polis, güvenlik kamerasının anbean kaydettiği saldırının ardından kaçan şüphelileri yakaladı.

Film gibi olay, geçtiğimiz günlerde Esenyurt’ta meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre iki şüpheli, daha önceden alacak verecek meselesi yüzünden kavgalı oldukları şahsı sokakta gördü. Şüpheliler bunun üzerine ellerinde pompalı tüfeklerle alacaklısı oldukları şahsın peşine düştü.

İstanbul Esenyurt'ta pompalı dehşet

Peşindeki silahlı kişilerden saklanmak için bir fotoğrafçıya sığınan adamın peşinden iş yerine giren iki şüpheli şahsı yaraladıktan sonra geldikleri gibi koşarak olay yerindan kaçtı.

İstanbul Esenyurt'ta pompalı dehşet - Resim : 2

Ayaklarından yaralanan şahıs olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken polis, kaçan şüphelileri kısa süre sonra yakaladı.

İstanbul Esenyurt'ta pompalı dehşet - Resim : 3

Yaşanan film gibi olay ise güvenlik kameraları tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde şahsın kendisini kovalayan şüphelilerden kaçarak bir fotoğrafçı dükkanına sığındığı fark ediliyor. 

İstanbul Esenyurt'ta pompalı dehşet - Resim : 4

Bir süre sonra dükkana gelen biri kar maskeli 2 şüphelinin fotoğrafçının kaçmasının ardından içeri girip pompalı tüfekle şahsı yaraladıktan sonra kaçtıkları görülüyor.

Görüntülerin devamında ise yaralanan adama 112 ekiplerinin müdahalesi bulunuyor.

İstanbul Esenyurt'ta pompalı dehşet ile ilgili etiketler Esenyurt Saldırı pompalı tüfek

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.