İstanbul elektrik kesintisi listesi: 24 Nisan Perşembe!

İstanbul'da, 25 Nisan 2023 Perşembe günü, Avrupa yakasındaki bölgeler ağırlıklı olacak şekilde pek çok ilçede elektrik kesintisi yapılacak. Bu çerçevede, İstanbul'da elektrik kesintisi yapılacak ilçeler merakla araştırılmaya başlandı! Ayrıntılar haberimizde...

İstanbul'da, 25 Nisan 2023 Perşembe günü elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler açıklandı. İstanbul'un belirli bölgelerinde bakım çalışması, şube bağlantısı ve bakım sebebiyle iş sağlığı ve güvenliği de gözetilerek elektrik kesintisi yapılacak. İşte İstanbul'da elektrik kesintisi yaşayacak o ilçeler...

İstanbul elektrik kesintisi listesi: 24 Nisan Perşembe!

İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ: 25 NİSAN PERŞEMBE

AYEDAŞ Anadolu Yakası kesinti ve arıza işleriyle, BEDAŞ ise Avrupa yakası elektrik tedarik ve arızalarıyla ilgilenmektedir.

İstanbul Anadolu yakasında yaşanacak planlı elektrik kesintileri, AYEDAŞ'ın resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor. 

AYEDAŞ için BURAYA tıklayınız.

BEDAŞ için BURAYA tıklayınız. 

İstanbul elektrik kesintisi listesi: 24 Nisan Perşembe! ile ilgili etiketler AYEDAŞ BEDAŞ
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.