İstanbul, Düzce, Sakarya... Birçok ilçede denize girmek yasaklandı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün 7 kentte fırtına meydana geleceğini bildirmişti. Yapılan uyarıların ardından birçok bölgede olumsuz hava koşulları nedeniyle denize girmek yasaklandı. İşte denize girmenin tehlikeli ve yasak olduğu bölgeler...

Marmara Bölgesi için yapılan fırtına uyarılarının ardından birçok il ve ilçede denize girmek yasaklandı. İşte detaylar...

FIRTINA, DALGA VE RİP AKINTISI...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bugün İstanbul için sarı kodla fırtına uyarısı yapılmıştı. Fırtına ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Sarıyer'de denize girmek yasaklandı.

Sarıyer Kaymakamlığı, olumsuz hava koşulları, yoğun dalga ve ters akıntı nedeniyle ilçede bugün denize girmenin yasaklandığını bildirdi.

Sarıyer Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre ilçede bugün rüzgar hızının 50-75 km/saat aralığına, dalgaların ise 1,5-2 metre yüksekliğe ulaştığı vurgulandı.

Açıklamada, bu kapsamda Sarıyer İlçe Jandarma Komutanlığının sorumluluk bölgesindeki olumsuz hava koşulları, yoğun dalga ve ters akıntı (RİP) nedeniyle vatandaşların can ve mal emniyetini korumak amacıyla denize girmenin yasaklandığı belirtildi.

AKÇOKOCA'DA DENİZE GİRMEK YASAKLANDI!

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde denize girmek olumsuz hava şartları nedeniyle yasaklandı.
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğün hava tahminlerinde Düzce’de yarından itibaren sıcak havanın yerini rüzgarlı ve yağışlı havaya bırakacağını açıklamasının ardından Düzce’nin ve Anadolu’nun denize açılan kapısı Akçakoca ilçesinde kaymakamlık kararıyla denize girmek yasaklandı.

Kaymakamlığın sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Olumsuz hava/deniz şartları nedeniyle 13.08.2023 günü ilçemizdeki bütün plaj ve sahillerde denize girmek tehlikeli ve yasaktır. Vatandaşlarımızın denize girmemeleri rica olunur” ifadelerine yer verildi.
Alınan karar gereği cankurtaran ve güvenlik güçleri de devriye atarak denize girenlere uyarılarda bulunacak.

SAKARYA'DA 3 İLÇEDE DENİZE GİRMEK YASAKLANDI!

Sakarya'nın Karadeniz'e kıyısı olan Karasu, Kocaali ve Kaynarca ilçelerinde olumsuz deniz koşulları nedeniyle denize girilmesine izin verilmiyor. Fırtına uyarısının ardından Şarköy'de de tüm plajlar kapatıldı.

İstanbul, Düzce, Sakarya... Birçok ilçede denize girmek yasaklandı! ile ilgili etiketler İstanbul Fırtına
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.