İstanbul dev bir hastaneye daha kavuşuyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İstanbul'da hastane ziyaretleri yaptı. İlk olarak Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret eden Koca, daha sonra da Göztepe kampüsünde inşası devam eden Şehir Hastanesi'ndeki son durumu inceledi. Koca sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada hastanenin yakında hizmete gireceğini söyledi. Koca son olarak da Okmeydanı Şehir Hastanesi'ne gitti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Cumartesi gününü İstanbul'da hastane ziyaretleri yaparak geçirdi. 

Bakan Koca ilk olarak iki hafta önce açılan Prof. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret etti. 

Bakan Koca ziyarete ilişkin ilk olarak "İstanbul’dayım. İki hafta önce açılan Prof. Feriha Öz Acil Durum Hastanemizi ve çalışma arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Yatan 105 hastamız hakkında bilgi aldık. Hastanemiz şimdilik sadece Koronavirüs hastalarıyla şüphelileri kabul ediyor. Sırada yeni hastane ziyaretlerimiz var." mesajını ve bir fotoğrafı paylaştı.

İstanbul dev bir hastaneye daha kavuşuyor

Koca bir sonraki paylaşımı ise yine Prof. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi'ndendi. Bu kez sadece Kovid-19 hastalarının kabul edildiği hastaneye getirilen bir hastanın fotoğrafını paylaştı. Bakan Koca paylaşımında, "PAYLAŞTIĞIM FOTOĞRAF, günceldir. Bugün ziyaret ettiğimiz ve sadece COVID-19 hastalarının kabul edildiği Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi’nde çekilmiştir." ifadesini kullandı.

İstanbul dev bir hastaneye daha kavuşuyor - Resim : 2

"YAKINDA HİZMETE GİRECEK"

Sağlık Bakanı daha sonra Göztepe kampüsü içinde inşası devam eden Şehir Hastanesi'ne gitti. 

Koca, "İkinci ziyaret yerimiz, Göztepe kampüsünde inşası devam eden Şehir Hastanemizdi. İstanbul, deprem izolatörleri ile dayanıklı hale getirilmiş, yüksek teknolojiye sahip bir hastaneye kavuşuyor. 600 yatağı, 27 ameliyathanesiyle hastanenin birinci etabı yakında hizmete girecek." dedi. 

İstanbul dev bir hastaneye daha kavuşuyor - Resim : 3

Koca son olarak koronavirüs nedeniyle vefat eden Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu adı verilen Okmeydanı Şehir Hastanesi'ni ziyaret etti. 

Koca son ziyaretine ilişkin ise şu mesajı paylaştı: 

"Ziyaretlerimizin üçüncüsünde hocamız Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu'nun adını verdiğimiz Okmeydanı Şehir Hastanesinin tamamlanan ilk etabını inceledik. Hasta kabulüne başlayan ilk etap, 81'i yoğun bakım olmak üzere 790 yataklı. 27 ameliyathanemiz faal durumda. Yeni haberlerimiz yakın."

İstanbul dev bir hastaneye daha kavuşuyor - Resim : 4

İstanbul dev bir hastaneye daha kavuşuyor ile ilgili etiketler Fahrettin Koca Sağlık Bakanı İstanbul şehir hastanesi kovid-19
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.