İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreteri, İBB'den birden fazla maaş alan ismi açıkladı!

İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreteri Zafer Murat Çetintaş, Çırağan Caddesi üzerinde bulunan 112 ağacın kesilmesinden sorumlu tuttuğu İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Çağatay Seçkin hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu. Durumun şaibeli bir noktaya geldiğini belirten Çetintaş, Seçkin’in İBB’den birden fazla maaş aldığını öne sürdü.

Çırağan Caddesi’nde bulunan korumaya değer konumundaki 112 çınar ağacı İBB tarafından kesilmişti. İBB konuyla ilgili yaptığı açıklamada kesim nedenini ağaçların kansere yakalanması ve devrilme riski olarak açıklamıştı.

İstanbul Çevre Konseyi Zafer Murat Çetintaş konuyla ilgili yaptığı açıklama tartışmaya bambaşka bir boyut kazandırdı.

Açıklamasında 112 ağacın kesilmesinden sorumlu tuttuğu İBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Yasin Çağatay Seçkin’e seslenen Çetintaş “Bu ağaçları kesmek ‘kes çınarı-dik çınarı’ mantığıyla şaibeli bir duruma geldi. Bu yüzden Çağatay Seçkin’in bu görevde kalmaması gerekiyor. Çünkü gerçekten şaibe.” ifadelerini kullandı.

BİRDEN FAZLA MAAŞ İDDİASI

Çetintaş açıklamasının devamında Daire Başkanı Seçkin’in birden fazla maaş aldığını iddia eden Çetintaş, “ Bir de hem profesörlük maaşı alacaksınız hem daire başkanlığı maaşı alacaksınız hem İBB’nin iştiraklerinden yönetim kurulu maaşı alacaksınız hem de şirket maaşı. Bu olmaz, etik değil. Ben İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreteri olarak buradan kendisini istifaya davet ediyorum. Eğer istifa etmezse sayın belediye başkanımızın bu beyefendiyi görevden almasını istiyorum."

İstanbul Çevre Konseyi Genel Sekreteri, İBB'den birden fazla maaş alan ismi açıkladı! ile ilgili etiketler İBB Ağaç Çırağan Zafer Murat Çetintaş Çağatay Seçkin
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.