İstanbul buz kesecek! O gece sıcaklık 3 dereceye inecek...

Ekim ayının son günlerinde soğuk havanın etkisi altına giren İstanbulla ilgili Meteorolojiden kötü haber geldi. Son verilere göre İstanbul perşembe gecesi 3 dereceyi görecek. Hafta sonu ise tekrar yağmur geliyor...

Sonbaharı yaşayamadan kış mı gelecek? Geçtiğimiz hafta yazdan kalma günler yaşarken hava aniden soğumaya başladı, İstanbul’da bugün 15 derece dolaylarında seyreden sıcaklıklar perşembe gecesi 3 dereceye kadar inecek.

KASIM AYI ORTALAMASININ ÇOK ALTINDA

Sözcü'nün haberine göre, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün geçmiş tarihli ortalama sıcaklık verilerine göre kasım aylarının ilk haftası en düşük sıcaklık ortalaması 10-11 derece arasında seyrederken bu hafta sıcaklık 3 derece civarlarına kadar düşecek.

İŞTE İSTANBUL’DA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU

Soğuk ve çok bulutlu geçecek haftanın ardından hafta sonu yağmurla başlayacak. Mevsim normallerinin çok altında seyredecek sıcaklıklar bir miktar artacak.

istanbul_5_guInluIk_hava_durumu

İstanbul buz kesecek! O gece sıcaklık 3 dereceye inecek... ile ilgili etiketler İstanbul kış Sonbahar Yağmur Hava sıcaklığı soğuk hava
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.