İSTANBUL BOĞAZI’NDAKİ 100 GEMİLİK DEV GEÇİDİN ŞİFRELERİ!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail - Filistin savaşında yaşanan son gelişmeleri, İsrail'n ikinci kez Cibaliye kampını vurmasıyla yaşan yıkımı, Türk donanmasının İstanbul Boğazı’ndaki dev geçidinin şifrelerini, CHP kurultayı tartışmalarını ve Özgür Özel'in Kandil'e mesaj gönderen açıklamalarını masaya yatırdı.

''GAZZELİLERİ CANAVARLARA BENZETİYORLAR''

Bozkurt, ''Savaş hukukunu uygulayacak olanlar sahadaki unsurları yönetecek kuvvetlerdir. bu kuvvetler, savaş hukukunu çiğneyecek adımların önüne geçmeye çalışırlar. Gazzelileri canavarlara benzetiyorlar, sivillerden bahsediyorlar. İnsan olarak görmüyorlar. Utanmazlar, mülteci kampını, sivilleri ve hastaneleri bombalamak savaş suçu değil mi?

''BM'NİN YIKILIP YENİDEN BİR DÜZEN OLUŞTURULMASI LAZIM''

Savaş suçunun tillahıdır. BM'nin yıkılıp yeniden bir düzen oluşturulması lazım. İsrail ordusu Bu savaşa hazırlıksız yakalandı. İsrail ordusu gazze'de duvara çarpar. İsrail ordusunun kayıpları çok fazla. Bu durum ciddi bir psikolojik yıkım oluşturdu.''

''İSRAİL'DE NETANYAHU GİDERSE 3 İSİM ÜZERİNDE KONUŞULUYOR''

Amerikan özel harekat kuvveti unsurlarının İsrail'de sahada olduğunu teyit ediliyor. Hamas'ın kendilerine saldıramayacağına o kadar inanmışlar ki, her şekilde darmaduman olmuşlar. O yüzden ABD sahada olmak zorunda. Washington Netanyahu'ya destek verirken İsrail'in içi çok karışık. Washington 'Netanyahu giderse kimlerle çalışırız?' diyor. Bunu ABD'li yetkililer de doğruluyor. İsrail'de durum çok sıkıntılı. Yarın öbür gün Biden yönetimi 'netanyau suçluydu' deyip işin içinden sıyrılmaya çalışırlarsa şaşırmayın. Netanyahu giderse 3 isim üzerinde konuşuluyor. ABD'liler şu anda kendini kurtarmaya çalışıyor. 'Kendimi nasıl kurtarırım?' senaryosu yapıyor.

''DONANMADA 100 TANESİ BURADA İSE, YÜZLERCESİ DE MAVİ VATAN'I KORUYOR''

Törende Erdoğan'ın arkasındaki siyah sancak, İslam dünyasına bir mesajdı. Erdoğan ile Milli savunma Bakanı ile duran komutanların kılıçları kılıfından çıkmıştı. Bu çok önemlidir. Birilerine ciddi mesajlar verildi. Donanmamızın gövde gösterisi düşmanı titretti. TCG ANADOLU'nun haricinde fırkateynler, karakol gemileri, çıkarma gemileri, atak botları ve dahası katıldı... Donanmada 100 tanesi burada ise, yüzlercesi de Mavi Vatan'ı koruyor.

''
CHP KURULTAYINDA SÜRPRİZ ÇIKABİLİR''

CHP kurultayında sürpriz çıkabilir. CHP'de Kılıçdaroğlu'na tepki büyük. Kılıçdaroğlu'na tepki olsa da çare özgür özel değil. İBB'nin paraları CHP kurultay çalışmalarına gidiyor. İmamoğlu delegeleri baskı altına almaya çalışıyor. Kılıçdaroğlu'nun daha önde olduğunu görüyorum ama belli değişimler de olduğu söyleniyor. Erdoğan Toprak'ın yerel seçimde Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceği söyleniyor. Toprak'ın ekibindeki isimlerin bazıları da değişimcilerin yanında. CHP'nin mevcut yönetimi ve rakipleri Atatürk'ün politikalarına düşmandır. Özgür Özel ekibi dahil herkes Atatürk'le savaşıyor. CHP'nin X hesabının ismi 'Bay Kemal için CHP' olarak değiştirilmeli.

''ÖZGÜR ÖZEL VERECEĞİ TAVİZLERLE BAĞLI OLARAK KANDİL'İN GÖZÜNE GİREBİLİR''

Değişimciler 'değişim' derken CHP'deki anlayışı değiştirmeyi değil, koltuktaki silüeti değiştirmeye çalışıyorlar. Özgür özel kendini Kandil'e beğendirmeye çalışıyor. 'Kürt seçmen' ifadesi Türkiye'de yoktur. 'Kürt seçmen' ifadesi PKK jargonudur. Amaç sanki Kürtler bir bütün olarak, terör örgütünün siyasi ayağının seçmeni gibi bir algı oluşturup HDP ve PKK'yı Kürtlerin temsilcisi olarak zihinlere yerleştirme psikolojik harekatının parçasıdır. Özgür Özel PKK terör örgütünün jargonunu kullanıyor. Türkiye'de Türkler ve Kürtler diye ayrım yaparak Türk milletini darmaduman etmeye, birliğimizi bozmaya çalışıyorlar. 'Eşit yurttaşlık' da terör örgütünün jargonudur. Özel terör örgütüne kendini beğendirmeye çalışıyor, Kandil'e mesaj veriyor. 'Gelirsem HDP destek versin' diyor. Özel Türk seçmenine değil, PKK'nın siyasi ayağına mesaj gönderiyor. Mesele koltuk meselesi. Özel'in Kılıçdaroğlu'dan farkı yoktur. Özel vereceği tavizlerle bağlı olarak Kandil'in gözüne girebilir.'' ifadelerini kullandı. 

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

İSTANBUL BOĞAZI’NDAKİ 100 GEMİLİK DEV GEÇİDİN ŞİFRELERİ! ile ilgili etiketler CHP İstanbul Boğazı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kemal Kılıçdaroğlu İsrail Filistin Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.