İstanbul Boğazı'nda sis çilesi!

Gece saatlerinde başlayan sis kentin bazı yerlerinde etkili oluyor. Boğaz çevresinde etkili olan sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsü sis içinde kaldı. Trafikte aksamalara yol açan sis deniz ulaşımında da aksamalara ve iptallere neden oldu...

İstanbul’da gece saatlerinde başlayan sis Sabah saatlerinde de etkisini sürdürüyor.

Sarıyer ve boğaz çevresinde etkisini artıran sis nedeniyle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü sis içinde kaldı.

Özellikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde etkili olan sis nedeniyle bazı araçlar ilerlemekte güçlük çektiği görüldü.

Öte yandan köprülerde etkili olan sis, Beşiktaş ve Sarıyer sahil kesiminde de etkili oldu.

DENİZ ULAŞIMI DA SİSTEN ETKİLENDİ

İstanbul Boğazı'nda kısıtlı görüşe neden olan sis, deniz ulaşımını etkiledi.

İstanbul Liman Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, boğazda saat 04.37'den itibaren gemi geçişleri çift yönlü olarak askıya alındı.

Boğazda, Yerel Deniz Trafik Rehberi'nin 21. maddesinde belirtilen fiziki imkanlara sahip olunamadığı için sadece genel anonslar yapılabiliyor.

ŞEHİR HATLARI SEFERLERİ YAPILAMADI

Bu arada, Şehir Hatlarından yapılan duyuruda, sis nedeniyle İstanbul Boğazı'ndan ve Boğaz yönüne seferlerin yapılamadığı ifade edildi.

Ayrıca İDO'nun bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferleri de sis dolayısıyla iptal edildi.

Yenikapı-Yalova arasında karşılıklı olarak 09.45, 11.45 ve 13.45'de planlanan hızlı feribot seferlerinin yapılamayacağı duyuruldu.

İstanbul Boğazı'nda sis çilesi! ile ilgili etiketler İstanbul sis Trafik ulaşım
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.