İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Gemi ile balıkçı teknesi çarpıştı

Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaıla adlı gemi, içinde 2 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine çarptı. Balıkçı teknesi batarken, olay yerine ekipler sevk edildi. İlk bilgilere göre olayda can kaybı ve yaralı olmadığı öğrenildi.

İstanbul Boğazı'nda deniz kazası yaşandı. Yavuz Sultan Köprüsü altında içinde 2 kişinin bulunduğu balıkçı teknesine As Rosaıla adlı gemi çarptı.

Balıkçı teknesi batarken ihbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Can kaybı veya yaralı olmadığı öğrenildi.

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Gemi ile balıkçı teknesi çarpıştı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yavuz Sultan Selim Köprüsü altında As Rosaıla isimli bir gemiyle içinde 2 kişi bulunan 7 metre boyundaki bir balıkçı teknesinin çatışması üzerine Kurtarma-12 ve Mehmetçik römorkörümüz, KEGM-8 ve TAHLİSİYE-1 botumuz ve balıkadamlarımız ivedilikle olay bölgesine gönderildi.''

İstanbul Boğazı'nda korku dolu anlar: Gemi ile balıkçı teknesi çarpıştı ile ilgili etiketler Gemi Yavuz Sultan Selim Köprüsü As Rosaıla balıkçı teknesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.