İstanbul Beyoğlu'nda seyir halinde olan İETT otobüsü kaldırımdaki yayalara çarptı

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halinde olan İETT otobüsü, sürücünün kontrolü kaybetmesi sonucu, kaldırıma çıkarak yayalara çarptı. Kazada, 2 kişi yaralandı.

İstanbul Beyoğlu'nda bir İETT otobüsü, kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarptı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. Olay anı çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansırken, otobüsün içindeki yolcular ve çevredekiler neye uğradığını şaşırdı.

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halinde olan İETT otobüsü kaldırımdaki yayalara çarptı

İETT OTOBÜSÜ YAYALARIN ARASINA DALDI

İstanbul'da seyir halindeki bir İETT otobüsünün sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma çıkan araç, olacaklardan habersiz yürüyen yayaların arasına daldı. Çarpmanın şiddetiyle 2 vatandaş etrafa savrularak yaralandı. Olayı görenler hemen kazazedelerin yardımına koşarak sağlık ekiplerine de haber verdi.

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halinde olan İETT otobüsü kaldırımdaki yayalara çarptı - Resim : 2

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada otobüsün içindeki yolcular olayın şokuyla araçtan inerek olan biteni anlamaya çalıştı. Çevredekiler, otobüsün altında ezilen birinin olup olmadığını kontrol etmek için aracın altına baktı. 2 yaralı olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken İETT otobüsünün çekilmesi için çalışma başlatıldı. Feci kazadan geriye çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarına takılan bu görüntüler kaldı. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

İstanbul Beyoğlu'nda seyir halinde olan İETT otobüsü kaldırımdaki yayalara çarptı ile ilgili etiketler İETT Trafik kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.