Tepki çeken video hakkında İstanbul Barosu'ndan açıklama!

Sosyal medyada paylaştığı video nedeniyle tepki toplayan Avukat Fatma Begüm Kaçmaz için İstanbul Barosu'ndan açıklama geldi.

Sosyal medyada paylaşılan avukat videosu üzerine İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu’ndan açıklama geldi. Durakoğlu, Avukat Fatma Begüm Kaçmaz’ın Instagram hesabından paylaştığı video üzerine yaptığı açıklamada, “Yönetim Kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir” dedi.

Sosyal medyada tepki çeken video “avukatlık meslek ilkeleriyle uyuşmadığı” gerekçesiyle eleştirilmişti. Avukatın reklam yaptığını söyleyen sosyal medya kullanıcıları İstanbul Barosu’na da Twitter’da şikayette bulundu.

İstanbul Barosu Başkanı Durakoğlu şikayetler üzerine, “Yönetim kurulumuz tarafından gereği yerine getirilmiştir. Daha fazla yorum amaca hizmet ediyor” ifadelerini kullandı.

Tepki çeken video hakkında İstanbul Barosu'ndan açıklama!

Tepki çeken video hakkında İstanbul Barosu'ndan açıklama! ile ilgili etiketler İstanbul Instagram avukat baro Fatma Begüm Kaçmaz Mehmet Durakoğlu istanbul barosu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.