İstanbul Barosu Başkanı DHKP-C'li teröristler için yardım istedi!

İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, cezaevinde bulunan DHKP-C'li teröristler Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal için destek çağrısı yaptı. Çağlayan'da vahşice katledilen Savcı Mehmet Kiraz'ın ölümünden sonra başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan sanıklardan olan iki teröristin eylemlerini hatırlatan Durakoğlu 'Onlara kayıtsız kalmayalım" çağrısı yaptı.

İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, 2017 yılında düzenlenen operasyonla yakalanan ve çıkarıldıkları mahkemece terör örgütü DHKP-C üyeliği suçundan hüküm giyen Ebru Timtik ve Aytaç Ünsal için bir mesaj yayımladı.

İstanbul Barosu Başkanı DHKP-C'li teröristler için yardım istedi!

DHKP-C'Lİ EBRU TİMTİK KİMDİR

Avukat Ebru Timtik, terör örgütü DHKP-C'nin Türkiye sorumlularından Kamile Kayır'la aynı bölmede yakalandı. Çok sayıda DHKP-C'li teröristin avukatlığını yaptığı belirtlenen Timtik, 2019'da düzenlenen operasyonla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHKP-C'Lİ AYTAÇ ÜNSAL KİMDİR

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın Çağlayan Adliyesi'ndeki makam odasında DHKP-C'li teröristlerce şehit edilmesinin ardından başlatılan operasyonlar kapsamında, Çağdaş Hukukçular Derneği mercek altına alındı. DHKP-C'nin avukatlık yapılanmasına yönelik, aralarında Aytaç Ünsal'ın da olduğu 17'si tutuklu 2'si firari 20 kişi "örgüt yöneticisi ve üyesi olmak" suçundan tutuklandı.

İstanbul Barosu Başkanı DHKP-C'li teröristler için yardım istedi! ile ilgili etiketler DHKP-C DHKPC istanbul barosu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.