İstanbul Aybar'a teslim! Mahmutbey Gişeleri ve E-5'te trafik durma noktasına geldi!

İstanbul'da peş peşe yapılan uyarıların ardından kar yağışı gece boyunca devam etti. Megakent'te yaşayanlar sabah kar yığınlarıyla karşılaşırken trafik de durma noktasına geldi. Mahmutbey Gişelerinde araçlar ilerlemekte zorlanırken, E-5'te de trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'da dün aralıklarla etkili olan kar yağışı, yeni günde etkisini iyice arttırdı. Gece saatlerinden itibaren iyice bastıran kar yağışı nedeniyle ortalık beyaza büründü.

"GEÇEN SEFERKİ GİBİ BUGÜN DE AYNI GÖRÜNTÜLERİ YAŞIYORUZ"

Beylikdüzü'nde sabah işlerine gitmek için yola çıkan vatandaşlar kar yığınıyla karşılaştı.
Küçükçekmece E5'te ise sürücüler yolda kaldı. Belediyeye tepki gösteren bir sürücü, "Geçen sefer de başımıza geldi. Ama bugün de aynı görüntüler yaşanıyor" dedi.

Başka bir sürücü de uyarıların yapıldığını ancak yine yollarda kaldıklarını söyledi.

 

MAHMUTBEY GİŞELERİNDE ARAÇLAR İLERLEYEMİYOR

Mahmutbey Gişelerinde kar nedeniyle araçlar ilerlemekte zorluk yaşadı. Ankara istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.

E-5'TE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Küçükçekmece'de etkili olan kar yağışı nedeniyle E-5 Topkapı istikametinde trafik durma noktasına geldi. Trafik yoğunluğu dron ile havadan görüntülendi.

 

TRAFİK YOĞUNLUĞU YÜZDE 50'YE YAKLAŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kent genelinde trafik yoğunluğu yüzde 46 olarak ölçüldü.

İstanbul Aybar'a teslim! Mahmutbey Gişeleri ve E-5'te trafik durma noktasına geldi!

 

İstanbul Aybar'a teslim! Mahmutbey Gişeleri ve E-5'te trafik durma noktasına geldi! ile ilgili etiketler İstanbul Trafik Araç aybar yoğun Mahmutbey gişeleri e5
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.