İstanbul-Ankara-İzmir güncel benzin, motorin, LPG 24 Mart BP, PO, Opet, Shell güncel pompa fiyatları

Araç sahipleri akaryakıt fiyatlarını günlük olarak yakından takip ediyor. Brent petroldeki sürekli değişim benzin, motorin, LPG fiyatlarının artmasına ya da azalmasına neden oluyor. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir de 1 litre benzin, motorin, LPG ne kadar, kaç TL? İşte, 24 Mart BP, PO, Opet, Shell güncel pompa fiyatları…

Araç sahipleri son günlerde büyük bir değişiklik gösteren Brent petrol nedeniyle sürekli inip çıkan benzin, motorin, LPG fiyatları konusunda araştırmalarına başladı. Son olarak 19 Mart tarihinde indirime giden benzin, motorin, LPG fiyatlarına artan Brent petrol sebebiyle yeniden zam geldi.

Benzin ve motorine her geçen gün gelen yeni zamlar sonrasında araç sahipleri tarafından sık sık kullanılan ve tercih edilen BP, PO, Opet, Shell akaryakıt istasyonlarındaki güncel benzin, motorin, LPG fiyatları yakından izleniyor.

BP Akaryakıt Pompa Fiyatları 24 Mart

Benzin: 19.81
Motorin: 22.25 TL
LPG: 11.07 TL

Opet Akaryakıt Pompa Fiyatları 24 Mart

Benzin: 19.78 TL
Motorin: 22.23 TL
LPG: 11.07 TL

PO Akaryakıt Pompa Fiyatları 24 Mart

Benzin: 19.79 TL
Motorin: 22.23 TL
LPG: 11.12 TL

Shell Akaryakıt Pompa Fiyatları 24 Mart

Benzin: 19.80 TL
Motorin: 22.24 TL
LPG: 11.20 TL

İstanbul-Ankara-İzmir güncel benzin, motorin, LPG 24 Mart BP, PO, Opet, Shell güncel pompa fiyatları ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları pompa fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.