İstanbul Adalet Sarayı'nda kan bağışı için uzun kuyruklar oluştu

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'nda oluşturulan Kızılay'ın kan verme noktasında depremzedeler için kan bağışında bulunmak isteyen adliye personeli ve vatandaşlar sıraya girdi.

Dün sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 büyüklüğündeki depremden sonra, çevre illerde ve ülkenin pek çok bölgesinde yıkımlar meydana geldi. Binlerce can ve mal kaybı oldu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay 10 ili vuran deprem son verileri aktardı. Oktay, 3 bin 419 vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti.

KAN BAĞIŞI İÇİN SIRAYA GİRDİLER

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın atrium alanında yer alan Kızılay şubesinde depremzedeler için kan toplanıyor. Kan bağışında bulunmak isteyen adliye personeli ve vatandaşlar kan bağış formlarını doldurmalarının ardından kan vermek için sıra bekledi.

İstanbul Adalet Sarayı'nda kan bağışı için uzun kuyruklar oluştu

 

İstanbul Adalet Sarayı'nda kan bağışı için uzun kuyruklar oluştu ile ilgili etiketler İstanbul Adalet Sarayı kan bağışı deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.