İstanbul 21 Aralık okullar tatil mi? Salı İstanbul Valiliği son dakika kar tatili!

İstanbul için AKOM’dan gelen son dakika kar yağışı uyarısı sonrasında 21 Aralık Salı okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Gece saatlerinden itibaren İstanbul'da etkili olacak kar yağışı nedeniyle okullara kar tatili gelmesi beklenmekte. İşte, 21 Aralık İstanbul Valiliği kar tatili açıklaması son dakika…

AKOM tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Pazartesi gece 22.00 saatlerinden itibaren İstanbul’da kar yağışının başlayacağı belirtildi. İBB Sözcüsü Murat Ongun tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada İstanbul’da kar yağışının gece saatlerince süreceği kaydedildi. Öğrenciler de İstanbul Valiliği’nden 21 Aralık Salı gününde gelecek olan son dakika kar tatili açıklamasını beklemeye başladı.

Murat Ongun paylaşımında, “AKOM’a göre karla karışık yağışlı hava bu gece 22.00’den itibaren İstanbul’da etkisini gösterecek ve soğuk hava cuma gününe kadar devam edecek. Olumsuz durumlar için tüm ekiplerimiz teyakkuzda olacak. Vatandaşlarımızı da tedbirli olmaları için uyarırız” ifadelerine yer verdi.

İstanbul 21 Aralık Okullar Tatil Mi?

İstanbul’da gece saatlerinden itibaren etkili olacağı söylenen yoğun kar yağışı nedeniyle yarın 21 Aralık Salı gününde okulların tatil olması beklenmektedir. Ancak 21 Aralık 2021 tarihinde İstanbul Valiliği son dakika kar tatili açıklaması henüz yapılmamıştır.

İstanbul 21 Aralık okullara kar tatili haberi için takipte kalın.

İstanbul 21 Aralık okullar tatil mi? Salı İstanbul Valiliği son dakika kar tatili! ile ilgili etiketler İstanbul tatil Kar tatili İstanbul Valiliği okullar
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.