İstanbul 15 Temmuz İETT, Marmaray, Metro, Metrobüs bedava mı? Toplu taşıma ücretsiz olan iller

Vatandaşlar 15 Temmuz 2021 Perşembe gününde İETT otobüsleri, Marmaray, Metro, Metrobüs ve Tramvayların ücretsiz olup olmadığını merak ediyor. Peki, 15 Temmuz İstanbul’da toplu taşıma bedava mı?

15 Temmuz Perşembe gününde otobüs, metro, metrobüs, tramvay ve Marmaray için İBB’den bir son dakika açıklaması geldi. Vatandaşlarda 15 Temmuz’da İstanbul’da İETT otobüsleri, Marmaray, Metro, Metrobüs ve Tramvayların ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladı.

15 Temmuz Perşembe gününde otobüs, metro, metrobüs, tramvay ve Marmaray için İBB'den yapılan açıklamada; toplu taşımanın İstanbul’da bugün ücretsiz olduğu vurgulandı. Alınan karara göre bugün İstanbul dahil bazı illerde otobüs ve toplu taşıma araçlarından vatandaşların bedava yararlanacağı ifade edildi.

15 Temmuz Toplu Taşıma Ücretsiz Olan İller

- İstanbul
- Antalya
- Kocaeli
- İzmir

 

İstanbul 15 Temmuz İETT, Marmaray, Metro, Metrobüs bedava mı? Toplu taşıma ücretsiz olan iller ile ilgili etiketler İstanbul toplu taşıma ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.