İstanbul 12 Ekim İETT, Metrobüs, Metro, Marmaray ücretsiz mi?

Yarın 12 Ekim Pazartesi İstanbul'da toplu ulaşım İETT, Metrobüs, Metro, Marmaray ücretsiz mi? İstanbul Büyükşehir Belediyesi yarın 12 Ekim 2020 Pazartesi gününde toplu ulaşımın İstanbul'da ücretsiz olacağını resmen açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yarın 12 Ekim 2020 Pazartesi gününde İETT, Metrobüs, Metro, Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olacağını açıkladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) bir son dakika haberi geldi. Buna göre; 12 Ekim Pazartesi gününde 06.00 – 14.00 saatleri arasında toplu taşımanın ücretsiz olacağı vurgulandı. Buna göre; 12 Ekim Pazartesi gününde İstanbul’da İETT, Metrobüs, Metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olduğu belirtildi.

12 EKİM PAZARTESİ İETT, METROBÜS, METRO, MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; 12 Ekim Pazartesi günü İstanbul’da 06.00 ila 14.00 saatleri arasında İETT, Metrobüs, Metro ve Marmaray gibi toplu ulaşım araçlarının ücretsiz olduğu ve İstanbulkartın okutularak bu hizmetten yararlanılabileceği kaydedildi.

İstanbul 12 Ekim İETT, Metrobüs, Metro, Marmaray ücretsiz mi?

İstanbul 12 Ekim İETT, Metrobüs, Metro, Marmaray ücretsiz mi? ile ilgili etiketler İstanbul 12 Ekim toplu ulaşım ücretsiz
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.