İşsiz şovmen Rüstem Batum‏'dan provokasyon: İstanbul'a değil Saray'a yürüyelim!

Rüstem Batum'un provokatif mesajına yanıt AK Parti'li Metin Külünk'ten geldi

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan, Türkiye televizyonlarının ilk şovmenlerinden Rüstem Batum sosyal medyadaki provokatif mesajlarıyla biliniyor.

Daha önce hendek terörünü destekleyen ve bölgedeki operasyonları eleştiren Rüstem Batum, cezaevlerindeki FETÖ'cüleri destekleyen çok sayıda mesaj da paylaşmıştı.

Batum bu kez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'nun MİT TIR'ları soruşturması kapsamında tutuklanması üzerine başlattığı "Adalet yürüyüşünü" eleştirdi.

kgregrefgerggrr

İstanbul'da Berberoğlu'nun tutuklu bulunduğu cezaevine gerçekleştirilen bu yürüyüşün etkisiz olcağını ve katılımın da sınırlı kalacağını savunan Rüstem Batum provokatif mesajlar paylaştı.

Batum, "Şehirlerarası yürüyüş kötü fikir, büyük katılımı engelliyor, halbuki 'Saray'a yürünseydi bugün belki 300 - 500 bin olmuştuk. Halk Kılıçdaroğlu'ndan tartışma değil diktatörü indirmek için harekat planı bekliyor. Netice alınmazsa yürüyüş sonunda ne yapılacak? Sonra?" diye yazdı.

YANIT GECİKMEDİ

Eski TV ünlüsünün bu skandal sözlerine AK Parti'den yanıt gecikmedi. AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Batum'a sosyal medyada sert tepki gösterdi.

Külünk, "'Saray'a yürümeyi sahilde yürümek zannediyor galiba" ifadelerini kullandı. / SuperHaber

İşsiz şovmen Rüstem Batum‏'dan provokasyon: İstanbul'a değil Saray'a yürüyelim! ile ilgili etiketler rüstem batum Metin Külünk
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.