İşsiz gazeteci Cemal Bilge yaşamını yitirdi!

Gazeteci Cemal Bilge, dün bayram mesajı yayınladı, bugün sabah güler yüzlü fotoğrafını paylaşıp, herkese günaydın diledi. İşsiz olduğu öğrenilen Bilge, gün içinde aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gazeteci Bilge’nin vefatını yakın arkadaşı Muammer Yaşar, ”2 aydan beri Fethiye’de misafirimiz olan duayen gazeteci Cemal Bilge, maalesef üzgünüm. Bizim evde kalp krizi geçirdi ve şuan Esnaf Hastanesi’nde son nefesini verdi.” yazarak duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Usta gazeteci, şair, sanatçı ve tv programcısı Cemal Bilge,Fethiye’de geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti. 

DUAYEN GAZETECİ BİLGE ŞAİR VE MÜZİSYEN İDİ

Gazetecilik mesleğine uzun yıllar önce İstanbul’da başlayan 63 yaşında ki Cemal Bilge, çeşitli ulusal ve yerel gazete ile televizyonlarda muhabirlik, yöneticilik, ayrıca program yapımcılığı görevlerinde bulundu. Aynı zamanda şair olan ve bir ara müzisyenlik de yapan Cemal Bilge, bir çok sahne sanatçılarına danışmanlık da yaptı. İlk evliliğinden iki oğlu bulunan gazeteci Bilge, bir süre Çeşme ve Alaçatı’da yaşadı. Mesleğine yaklaşık iki yıldan beri Bizim Anadolu Gazetesi ve Trakya Türk Tv’de devam eden Bilge’nin, iki ay önce işsiz kaldığı ifade edildi.

İşsiz gazeteci Cemal Bilge yaşamını yitirdi!

BİLGE BAYRAM MESAJI YAYINLADI ARDINDAN KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Yılların emekçi gazetecisi Cemal Bilge, Fethiye’de kaldığı gazeteci arkadaşı Muammer Yaşar’ın evinde, sabah erken saatte geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. SuperHaber’in elde ettiği bilgilere göre, gazeteci Cemal Bilge dün bayram mesajı yayınladı, bu sabah sosyal medya hesabından güler yüzlü fotoğrafını paylaşıp, herkese günaydın diledi. İşsiz olduğu için moralinin de bozuk olduğu öğrenilen Bilge, daha sonra aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Gazeteci Bilge’nin vefatını yakın arkadaşı Muammer Yaşar, ”2 aydan beri Fethiye’de misafirimiz olan duayen gazeteci Cemal Bilge, maalesef üzgünüm. Bizim evde kalp krizi geçirdi ve şuan Esnaf Hastanesi’nde son nefesini verdi.” yazarak duyurdu.

İşsiz gazeteci Cemal Bilge yaşamını yitirdi! - Resim : 2

BİLGE’NİN ANI ÖLÜMÜNE SANAT CAMİASIDA ÜZÜLDÜ

Medya camiasında büyük üzüntü yaratan gazeteci Cemal Bilge’nin ani ölümü, sanat camiasında da şaşkınlıkla karşılandı. Bilge’nin kalp krizi sonucu yaşamını yitirmesine, sanatçı Mine Güneş’de, ”Cemal Bilge Cemal babamı kaybettim... 2 ay öncesinden başladığımız klip hazırlıklarının Bodrum' da çekimlerini tamamlayacaktık.., Bana hep destek oldu güç verdi. Bir baba şefkatiyle, bir gazeteci kimliği ile basın gücünü kullanarak dağlar gibi arkanda durdu. Ama sağlığı çok bozuktu, ömrü yetmedi... Çok asil bir insandı, melek oldu...” şeklinde yazarak duyurdu. Bilge’nin cenazesinin perşembe günü saat 10.00 da Muğla Fethiye Çatal Arık Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

İşsiz gazeteci Cemal Bilge yaşamını yitirdi! - Resim : 3

İşsiz gazeteci Cemal Bilge yaşamını yitirdi! ile ilgili etiketler gazeteci ölüm vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.