İsrailli yarışmacıyla fotoğraf çektirdi diye ölüm tehdidi alıyor!

Katıldığı Kâinat Güzellik Yarışmasında İsrailli yarışmacıyla fotoğraf çektiren Iraklı model, ölüm tehditleri alınca ülkesini terk etmek zorunda kaldı.

Kâinat Güzellik Yarışmasında Irak'ı temsil eden Sarah Idan, İsrailli yarışmacıyla fotoğraf çektirince aldığı ölüm tehditlerine dayanamayıp ABD'ye kaçtı.

'BARIŞ VE SEVGİ' DEMİŞTİ AMA...

Kâinat Güzellik Yarışması 2017'de Irak'ı temsil eden Sarah Idan'ın başı İsrail güzeli Adar Gandelsman ile çektirdiği fotoğrafla derde girdi. Las Vegas'ta kasım ayında düzenlenen yarışma sonrası Gandelsman'la poz veren Idan, sosyal medyada paylaştığı fotoğrafın altına 'barış ve sevgi' notunu düştü.

israilli-yarismaciyla-fotograf-cektiren-irakli-10354193_8487_m

"İSRAİL HÜKÜMETİNİ DESTEKLEDİĞİM ANLAMINA GELMEMELİ"

Idan tepkiler üzerine şu açıklamayı yaptı: "Bu fotoğraflar sadece iki ülke arasındaki barışın oluşması için bir umut ve istek taşımaktadır. İsrail hükümetini desteklediğim anlamına gelmemeli ve onların Arap bölgesindeki politikalarını kabul ettiğim anlamı çıkarılmamalı"

ABD'YE KAÇTI

Ancak Idan'ın bu sözleri de tepkilerin dinmesini sağlamadı. Yarışmadan sonra Idan ve ailesine ölüm tehditleri gelmeye başladı. Bağdat'ta yaşayan Idan ve ailesi de yaşananlar üzerine ülkeden ayrılma kararı aldı.

İsrail basınına konuşan Gandelsman, "İnsanlar o fotoğraftan sonra Sarah'a tehditler savurmaya başladı. Onu ve ailesini öldüreceklerini söylediler. Ailecek yaşadıkları büyük korku nedeniyle Irak'tan ayrıldılar. Olaylar biraz durulana kadar ABD'de kalmayı düşünüyorlar" dedi.

İşte Iraklı modeli yerinden yurdundan eden o kare;

israilli-yarismaciyla-fotograf-cektiren-irakli-10354193_458_m

İsrailli yarışmacıyla fotoğraf çektirdi diye ölüm tehdidi alıyor! ile ilgili etiketler Irak İsrail ölüm model tehdidi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.