İsrailli güvenlik uzmanı: Mossad, MİT'ten daha güvenilir değil!

İsrailli güvenlik uzmanı Amir Oren, kişisel Twitter hesabı üzerinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mossad'ın güvenilirliğinin MİT'inkinden çok da fazla olmadığını ifade eden Oren, İsrail lideri Bennett'in İstanbul'da tutuklanan iki İsraillinin casus olmadıklarını söylemesinin ise bir hata olduğunu söyledi.

Kendine çift süsü veren iki Mossad ajanı, Çamlıca Kulesinde yemek yer gibi yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konutunun resimlerini çekerken yakalanmıştı.

İsrail Başbakanı Bennett, 'Onlar masum' diyerek şahısların Mossad ile ilgili olmadığını açıklamış, fakat dünyada kendine pek fazla inanan çıkmamıştı. 

İSRAİLLİ GÜVENLİK UZMANI: KABUL EDİLMEMESİ BİR HATA

İsrail yönetimine, İsrail'den de eleştiri geldi. Amir Oren ismindeki İsrailli bir 'güvenlik uzmanı',  Mossad ajanlarına 'masum siviller' denmesinin bir hata olduğunu ifade etti.

İsrailli güvenlik uzmanı: Mossad, MİT'ten daha güvenilir değil!

Amir Oren, kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

'İsrail lideri Bennett'in İstanbul'daki iki tutuklunun herhangi bir "İsrail ajansına" ait olmadığını açıklaması bir hatadır. Bir Mossad mensubunun her yakalanışında devletin susturulması doğru mu, yoksa söylenen bir yalanın ortaya çıkması riski mi var?

'MOSSAD'IN GÜVENİLİRLİĞİ MİT'İNKİNDEN ÇOK DA FAZLA DEĞİL'

İsrailli güvenlik uzmanı Amir Oren, sözlerini 'Bennett, çiftin serbest bırakılması için temaslardan bahsetmekle yetinmek zorunda kaldı ve ayrıca Mossad'ın güvenilirliğinin MİT'inkinden daha fazla olmadığını söyledi.' tespitiyle tamamladı.

 

 

İsrailli güvenlik uzmanı: Mossad, MİT'ten daha güvenilir değil! ile ilgili etiketler Casus MOSSAD MİT İstanbul ajan amir ören güvenilir bennett hata
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.