İsrail’in hayali Ekrem İmamoğlu: Seçim tehdidi haline gelecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Yunanistan, ABD ve Batı’nın ardından İsrail'den de destek aldı. İsrail yayın organı The Jerusalem Post “İmamoğlu'nun temyizi başarılı olursa, bu Erdoğan için güçlü bir seçim tehdidi haline gelecek." dedi.

YSK üyelerine hakaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kesinleşmemiş yargı kararı üzerinden 6’lı masanın ortak adaylığı için sahneye çıkmış fakat CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha veto etmişti. Siyasi mağduriyet şovu ile günlerce manşetlerde yer alan İmamoğlu’na bir destekte İsrail’den geldi. Yahudi basının hayallerini süsleyen İmamoğlu için “İmamoğlu'nun temyizi başarılı olursa, bu Erdoğan için güçlü bir seçim tehdidi haline gelecek. AK Parti'nin çabalarının, Türkiye'deki ekonomik ve mali sıkıntıları aşmaya yeterli olup olmayacağı belirsiz." ifadeleri haberde yer aldı.

İsrail’in hayali Ekrem İmamoğlu: Seçim tehdidi haline gelecek

İSRAİL DESTEKLİYOR

İsrail'in en önemli yayın organlarından The Jerusalem Post, kesinleşmemiş hapis cezası sonrası Ekrem İmamoğlu'na açıkça destek verenler kervanına katıldı. İmamoğlu'na güzellemeler yapan The Jerusalem Post, İmamoğlu muhafazakar bir siyasetçi olduğunu yazdı. The Jerusalem Post haberinde şu ifadelere yer verdi;

“İmamoğlu'nun temyizi başarılı olursa, bu Erdoğan için güçlü bir seçim tehdidi haline gelecek. AK Parti'nin çabalarının, Türkiye'deki ekonomik ve mali sıkıntıları aşmaya yeterli olup olmayacağı belirsiz."

İsrail’in hayali Ekrem İmamoğlu: Seçim tehdidi haline gelecek ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.