İsrail'in Han Yunus'a yönelik saldırıları Nasır Hastanesi'nden kaydedildi

İsrail ordusunun abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor. İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentine düzenlediği saldırılar bölgedeki Nasır Hastanesi'nden kaydedildi. Düzenlenen saldırılarda ölen ve yaralananlar hastaneye sevk edildi.

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik 7 Ekim'de başlattığı havadan, denizden ve karadan saldırılar 103 gündür aralıksız devam ediyor.

İSRAİL'İN HAN YUNUS'TA HASTANE ÇEVRESİNİ BOMBALAMASI SONUCU ÇOK SAYIDA KİŞİ ÖLDÜ VE YARALANDI

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Han Yunus kentinde Nasır Hastanesi çevresini yoğun şekilde bombalaması sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, İsrail ordusuna bağlı savaş uçakları ve topçu birlikleri, Han Yunus kentinde Nasır Hastanesi çevresini yoğun bombardıman altına aldı.

Han Yunus'un orta kesiminde yer alan hastane çevresindeki Batın es-Semin, Kizan, Rişvan mahalleleri bombalanırken, çok sayıda Filistinli ailenin evi hedef alındı. Saldırılarda çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı ifade edildi.

İsrail'in Han Yunus'a yönelik saldırıları Nasır Hastanesi'nden kaydedildi ile ilgili etiketler İsrail Gazze

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.