İsrail'i boykot kararı genişliyor! Milli Eğitim'den okullar için karar

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Kantinciler Esnaf Odası'ndan gelen talebin ardından ilçe milli eğitim müdürlüklerine bir yazı göndererek, İsrail ürünlerine boykot ile ilgili gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

İstanbul Kantinciler Esnaf Odası, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bir yazıyla başvurarak, menşei İsrail olan ürünlerin kantinlerde satılmamasını talep etti.

Haber7'de yer alan habere göre, bu talebin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İstanbul'daki 39 ilçe milli eğitim müdürlüğüne gönderilen yazıda, Oda'nın talebiyle ilgili olarak tüm resmi kurumlara gerekli duyurunun yapılması, öğretmenevleri ile Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otellerinin de gerekli hassasiyeti göstermesi istendi.

İsrail'i boykot kararı genişliyor! Milli Eğitim'den okullar için karar ile ilgili etiketler Okul İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.