İsrail'den skandal tehdit! "Sadece Hamas'ı değil diğer düşmanlarımızı da yok edeceğiz"

İşgalci İsrail'in saldırılarında vefat eden Filistinli sayısı 7 bini aşarken Netanyahu'nun kurduğu savaş kabinesinde yer alan muhalefet lideri eski general Benny Gantz'dan skandal bir itiraf geldi. Gantz, İsrail'in sadece Hamas'ı değil diğer düşmanlarını da yok edeceğini söyledi.

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim sabahı Aksa Tufanı adıyla İsrail'e yönelik başlattığı operasyonun ardından İsrail'in Gazze'ye saldırıları 20. gününde de devam ediyor.

Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, İsrail'in 7 Ekim'den bu yana düzenlediği saldırılarda vefat eden Filistinli sayısının 7 bin 28'e (2 bin 913'ü çocuk) yükseldiğini açıkladı.

"İSRAİL BÜTÜN DÜŞMANLARINI YOK EDECEK"

Hamas'la çatışma sonrası Netanyahu'nun kurduğu savaş kabinesinde yer alan muhalefet lideri eski general Benny Gantz, İsrail'in sadece Hamas'ı değil diğer düşmanlarını da yok edeceğini söyledi.

İsrail'den skandal tehdit! "Sadece Hamas'ı değil diğer düşmanlarımızı da yok edeceğiz" ile ilgili etiketler İsrail Gazze Filistin
GÜNÜN VİDEOSU

Slovakya Başbakanı Fico’ya silahlı saldırı!

Slovakya Başbakanı Robert Fico’ya yönelik silahlı saldırı anının görüntüleri ortaya çıkarken, saldırganın 71 yaşındaki Slovakyalı şair ve aktivist Juraj Cintula olduğu belirtildi. Fico’nun ameliyatında ise 3 saat geride kaldı.