İsrail'den Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırı: Bir çocuk yaralı!

İsrail güçleri, işgal altındaki Kudüs'ün Şam Kapısı'nda oturan Filistinlilere müdahale etti. 14 yaşında bir çocuk yaralandı, 4 kişi ise göaltında.

İsrail’in işgali altındaki Kudüs'ün Şam Kapısı'nda gerginlik devam ediyor.

İsrail güçleri, Şam Kapısı'nda oturan Filistinlilere müdahale etti. Filistinlilere karşı ses bombası, göz yaşartıcı gaz ve tazyikli su kullanan İsrail güçleri, çok sayıda Filistinliyi darp ederek bölgeden uzaklaştırmaya çalıştı.

14 YAŞINDA BİR ÇOCUĞU YARALADILAR: 4 GÖZALTI

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada, İsrail güçlerinin Şam Kapısı'nda Filistinlilere yaptığı müdahalede 14 yaşındaki bir çocuğun yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı belirtildi. İsrail güçlerinin müdahalesinde en az 4 Filistinlinin gözaltına alındığı belirtildi.

DÜN AKŞAM DA AYNI YERDE EN AZ 10 FİLİSTİNLİYİ YARALADILAR

Öte yandan İsrail güçlerinin, dün akşam Şam Kapısı'nda oturan Filistinlilere müdahale etmesi sonucu en az 10 Filistinli yaralanmıştı.

İsrail'den Şam Kapısı'nda Filistinlilere saldırı: Bir çocuk yaralı! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Şam Saldırı Çocuk kapısı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.