İsrail'den Katar'a beklenmedik ateşkes teklifi!

İsrail, Hamas'la esir takası ve ateşkes müzakerelerinin gelecek hafta yeniden başlayacağını ve esir takası konusunda Katar'a yeni bir teklif sunduğunu duyurdu.

İsrail resmi televizyonu KAN'da yer alan haberde, Mossad Direktörü David Barnea'nın Paris'te yaptığı görüşmeler sonrasında İsrail'e döndüğü belirtildi.

İsrail'den Katar'a beklenmedik ateşkes teklifi!

İSRAİL, KATAR'A YENİ BİR ESİR TAKASI ANLAŞMASI İÇİN TEKLİF SUNDU

Barnea'nın, Paris'teki bir toplantıda Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) Direktörü William Burns ve Katar Dışişleri Bakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani'ye İsrail müzakere ekibi tarafından hazırlanan yeni bir esir takası anlaşması teklifi sunduğu aktarıldı.

İsrail'den Katar'a beklenmedik ateşkes teklifi! - Resim : 2

ATEŞKES MÜZAKARELERİ YENİDEN BAŞLAYACAK

Toplantının ardından İsrail'in, esir takası ve ateşkes müzakerelerine gelecek hafta yeniden başlayacağını duyurduğu aktarıldı.

Katar, Hamas ve ABD tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

İsrail'den Katar'a beklenmedik ateşkes teklifi! - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

İsrail devlet televizyonu KAN, İsrail, ABD ve Katar'dan yetkililerin İsrail ile Hamas arasındaki ateşkes müzakerelerinin yeniden başlatılması ve taraflar arasındaki esir değişimini görüşmek üzere dün Fransa'nın başkenti Paris'te bir araya geldiğini duyurmuştu.

İsrail'den Katar'a beklenmedik ateşkes teklifi! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Katar Savaş soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.