İsrail hadsiz paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı! Türkiye'den çok sert tepki...

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hadsiz paylaşımlarına tepki gösterdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır." denildi.

Türkiye Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan hadsiz paylaşımına çok sert tepki gösterdi.

''CİDDİYETSİZ VE SEVİYESİZ BİR AÇIKLAMADIR''

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır.

Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir.

İsrail Hükümetinin tüm üyeleri adalet önünde mutlaka hesap vereceklerdir.

Türkiye, İsrail’in Filistin halkına uyguladığı zulmü korkusuzca ve yüksek sesle dile getirmeye devam edecektir." denildi.

İSRAİLLİ BAKANDAN HADSİZ ERDOĞAN PAYLAŞIMI

İsrail Dışişleri Bakanı Yisreal Katz sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı.

Katz, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir görsel paylaşarak, "Erdoğan Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ediyor ve bugün Parlamentolar Erdoğan Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ediyor ve bugün Parlamentolar Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda İsrail'e yönelik saldırılarını ve karalamalarını sürdürdü. Müslüman Kardeşler'in adamı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'i çökertmeyi, Kudüs'ü fethetmeyi ve Müslüman dünyasına liderlik etmeyi hayal ediyor. Erdoğan, sen Diriliş Dizisi ve Kuruluş Dizisi dizilerini izlemeye devam et ve hayal kurmaya devam et.

İsrail haçlı seferi yapan bir imparatorluk değildir ve İsrail'in başkenti Kudüs de Konstantinopolis değildir. Kudüs sonsuza kadar Yahudi halkının başkenti olarak kalacaktır. Gerçekle yüzleşin ve Türkiye'yi karanlık yerlere sürüklemeyi bırakın - Atatürk'ün mirasını ve Türk halkını utandırıyorsunuz!'' ifadelerini kullandı.

İsrail hadsiz paylaşımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı! Türkiye'den çok sert tepki... ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş soykırım Dışişleri Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.