İsrail'den ateşkes kararı! 1 gün daha uzatıldı

İsrail ordusu ve Hamas tarafından yapılan açıklamada Gazze Şeridi'nde altı gündür devam eden "insani aranın" uzatıldığı duyuruldu.

 

İsrail Savunma Kuvvetleri, Gazze Şeridi'nde Hamas'la ateşkesin, daha fazla rehinenin serbest bırakması yönündeki çabaların ışığında devam edeceğini söyledi.

 

İSRAİL: ATEŞKES ANLAŞMA ŞARTLARINA TABİ OLARAK DEVAM EDECEK

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Arabulucuların rehineleri serbest bırakma sürecini sürdürme çabaları ışığında ve anlaşma şartlarına tabi olarak ateşkes devam edecek" ifadeleri yer aldı.

HER EKSTRA GÜN EN AZ 10 REHİNE SERBEST BIRAKILACAK

Anlaşmanın bir parçası olarak, Hamas'ın çatışmalara ara verildiği her ekstra gün için en az 10 rehineyi serbest bırakması gerekecek.

BİR AÇIKLAMA DA HAMAS'TAN GELDİ

Konuyla ilgili bir açıklama da Hamas'tan gelirken, "Ateşkesin 7. gün için uzatılması konusunda anlaştık" ifadeleri kullanıldı.

İsrail'den ateşkes kararı! 1 gün daha uzatıldı ile ilgili etiketler Hamas İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.