İsrail'de siyonistler birbirine girdi! Binyamin Netanyahu zor durumda

Hamas'a karşı tutunamayan Siyonistler kavgaya başladı. İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun mevcut durumda başbakan olmaya devam edemeyeceğini vurgulayarak, "Savaş sırasında seçimler yapılabilir" dedi.

7 Ekim'den bu yana Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları karşısında büyük ve ağır kayıplar veren buna karşılık Filistinli masum sivillere yönelik soykırım gerçekleştiren işgalci İsrail'de taşlar yerinden oynuyor.

"BAŞBAKAN OLMAYA DEVAM EDEMEZ"

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 72'nci günde devam ederken, İsrail muhalefet lideri Yair Lapid, bir kez daha İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu hedef aldı.

Eski İsrail Başbakanı Lapid, Yediot Ahronot gazetesine yaptığı açıklamada, Netanyahu’nun mevcut durumda başbakan olmaya devam edemeyeceğini belirterek, "Halkın güvenini kaybetmiş, dünyanın güvenini kaybetmiş, güvenlik kurumunun güvenini kaybetmiş bir başbakanımız var. Netanyahu mevcut durumda başbakan olmaya devam edemez" ifadelerini kullandı.

"Savaş sırasında seçimler yapılabilir" ifadelerini kullanan Lapid’in, söz konusu açıklaması ise seçim çağrısı olarak değerlendirildi.

"ACI BEDELLER" NETANYAHU'NUN SONUNU GETİRECEK

İsrailli esirler konusunda yapılan anlaşmada "acı bedeller" ödense dahi muhalefet olarak destekleyeceklerini Netanyahu'ya ilettiklerini aktaran Lapid, şunları kaydetti:

"Yeni bir önerinin masaya getirilmesi gerekiyor. Kağıt masaya konulduğunda kabul edilmese bile bir eylemi tetikler."

İsrail medyasında, Hamas'a yönelik askeri ve istihbari başarısızlıklarının Netanyahu'nun siyasi kariyerinin sonu anlamına geleceği ifade ediliyor.

İsrail'de siyonistler birbirine girdi! Binyamin Netanyahu zor durumda ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Hamas İzzeddin el Kassam Tugayları Savaş Siyonizm
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.