İsrail tankları Gazze sınırında

Gazze sınırına tank ve zırhlı araçlar yığan İsrail güçleri, Gazze'ye yönelik kara harekâtı ile saldırı için hazırlıklarını sürdürüyor.

Gecenin ilk saatlerinde Gazze Şeridi'nin kuzey kesimini yoğun şeklide bombalayan İsrail savaş uçakları, 2 saatlik sükunetin ardından çeşitli bölgeleri bombalamaya devam ediyor.

Son saldırıda savaş uçakları, Gazze kentinin Zeytun Mahallesi'nde bulunan bir demir atölyesi ile birkaç noktayı hedef aldı.

Saldırılara ilişkin Gazze'deki Sağlık Bakanlığından henüz açıklama yapılmadı.

TANKLAR SINIRA GÖNDERİLDİ

Kara harekatı ve yeni saldırı için hazırlıklarını sürdüren İsrail güçleri, sınıra tank ve zırhlı araçları da yığmaya devam ediyor.

İsrail tankları Gazze sınırında

İsrail ordusu abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzey kesimine gecenin ilk saatlerinde kara, hava ve denizden eş zamanlı olarak yoğun şekilde saldırı düzenlemişti.

İsrail'in 10 Mayıs'tan bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda şu ana kadar 28'i çocuk, 15'i kadın olmak üzere 109 kişi şehit oldu, 621 kişi yaralandı. (AA)

İsrail tankları Gazze sınırında ile ilgili etiketler İsrail Filistin Gazze Tank

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.