İsrail, Suriye'nin başkentindeki İran karargahını vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var...

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'da bulunan ve İran Devrim Muhafızları'na ait olduğu belirtilen bir binaya hava saldırısı düzenledi. Binanın 'karargah' olarak kullanıldığı belirtilirken çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

İsrail, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenledi ve İran'a ait olduğu belirtilen bir binayı vurdu.

Reuters'a konuşan bir kaynak, saldırıda İran Devrim Muhafızları mensubu 1 kişinin öldüğünü söyledi. Evin, İran'a ait bir karargah olabileceği belirtildi.

Konuyla alakalı AFP'de yer alan haberde ise, evde İranlı yetkililerin toplantı halinde olduğu ve toplamda 5 kişinin öldüğü bilgisi paylaşıldı.

1 ay önce, İsrail yine başkent Şam'a hava saldırısı düzenlemiş, İran Devrim Muhafızları'nda "tuğgeneral" rütbesine sahip Razi Musavi'yi öldürmüştü. Musavi, Kasım Süleymani'nin çok yakın arkadaşıydı.

İsrail, Suriye'nin başkentindeki İran karargahını vurdu! Çok sayıda ölü ve yaralı var... ile ilgili etiketler Suriye İran Şam İsrail
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.