İsrail polisi, 20 yaşında bir genci sokak ortasında vurarak öldürdü!

İsrail işgali altındaki Kudüs'te İsrail güçleri, 1 Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudi’ye bıçaklı saldırı gerçekleştirdiği gerekçesi ile 1 Filistinliyi sokak ortasında vurarak öldürdü.

İsrail işgali altındaki Kudüs’te İsrail güçleri, 1 Filistinliyi öldürdü.

POLİSLER YAKIN MESAFEDEN ATEŞ EDEREK ÖLDÜRDÜ

İsrail güçleri, Eski Şehir bölgesindeki Şam Kapısı yakınlarında 1 Ultra-Ortodoks (Haredi) Yahudi’ye bıçaklı saldırı gerçekleştirdiği gerekçesiyle 1 Filistinliyi sokak ortasında vurarak öldürdü. İsrail güçlerinin, Filistinli şüpheliyi yerde yattığı sırada yakın mesafeden bir kaç defa vurduğu anlara ait görüntüler ise sosyal medyada öfkeye neden oldu.

20 YAŞINDAYDI

İsrail basınında yer alan haberlerde, saldırıya uğrayan Haredi Yahudi’nin 20 yaşında olduğu ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı ifade edilirken, Filistinli şüphelinin ilk saldırının ardından bölgedeki İsrail güçlerine de bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddia edildi.

İsrail polisi, 20 yaşında bir genci sokak ortasında vurarak öldürdü! ile ilgili etiketler İsrail Filistin Genç Kudüs öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.